Για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν έχετε τις εξής επιλογές:

– Να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι Αγορών. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται. 
– Να καλέσετε το κατάστημα μας: (+30) 2310 788506 Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 – 16:00 (εκτός αργιών). Εκεί μπορείτε να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να το παραγγείλετε, δίνοντας τον κωδικό προϊόντος που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Τρόποι Πληρωμής

Οι πελάτες του unibat.gr έχουν στη διάθεσή τους πολλούς τρόπους πληρωμής. Οι τρόποι αυτοί είναι: 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Μπορείτε να εξοφλείστε την οφειλή της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΕΠΕ
(ALPHA BANK: 014718002330000573 και ΙΒΑΝ GR8301407180718002330000573) (Δικαιούχος: ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΕΠΕ).
Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόλις λάβουμε το παραστατικό πληρωμής σε email ή μετά από τηλεφωνική σας ενημέρωση.

Παραλαβή από το κατάστημα: Φυσικά, μετά από επικοινωνία, μπορεί να γίνει η παραλαβή και η εξόφληση από το κατάστημα που βρίσκεται Ίωνος Δραγούμη 40, Ιωνία Θεσσαλονίκη.

Μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας με χρήση PAYPAL: Εξόφληση μέσω του διαπιστευμένου συστήματος paypal οποιασδήποτε κάρτας (Visa, Maestro, Visa Electron, American Express, MasterCard). 

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. 
Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας. 
Σύμφωνα με το Φορολογικό Νόμο 3842/2010 άρθρο 20 § 3 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πωλήσεις αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, μέσω τράπεζας, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και με επιταγές. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά. Οι τράπεζες δεν επιτρέπεται να χρεώνουν αμοιβές για την κατάθεση των ποσών αυτών σε τραπεζικούς λογαριασμούς.» Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 1.500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε με κατάθεση σε λογαριασμό. Για κάθε παραγγελία με επιλογή πληρωμής κατάθεση σε λογαριασμό δείτε την παρακάτω ενότητα. Το κατώτερο όριο συναλλαγής από 1/1/2012 θα είναι χίλια πεντακόσια (1.500) ευρώ.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας,  με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει ΜΟΝΟ για τη Θεσσαλονίκη.